За нас

Красиво и завладяващо

Красотата и неповторимото усещане за уникалност и новаторство са в основата на всяко керамично творение, изработено в студиото ни.
Нашето студио е нашето семейство, уютно местенце в което ние - Венцислава и Иван, осъществяваме своите идеи за красота,хармония с природата и духа.Керамиката ни е толкова многообразна, пъстра и радваща. Стараем се творчеството ни да е олицетворение на новото, модерното и полезното. Посветени сме на изцяло ръчно създадените и нарисувани индивидуално продукти, без използване на калъпи и матрици. Именно този начин на работа придава уникалност и характер на предметите, изработени от нас. Работим изключително с естествени материали, глазури без съдържание на олово, пещ, позволяваща изпичане при високи градуси, гаранция за здравина.
Акцент в творчеството ни са керамичните лъжици, които изтегляме на ръка от парче глина, рисуваме и изпичаме. Вярваме, че използването на керамична лъжица представлява неизменна част от здравословното хранене.
Творчеството на ателието е заредено с позитивното ни отношение и добро настроение, но най-вече предоставя на всеки, докоснал се до него, възможността да притежава нещо свое, нещо необикновено, нещо сътворено само за него.

 

 

Качествената керамика на Pileto ще откриете в:

Магазин Кьоше - ул. Цар Иван Шишман 18 /ъгъл с ул. Иван Вазов София

Галерия ЛАЛЕ - Неофит Рилски 74/ 6-ти септември 26 София

Галерия ЕЛА - ул. Герлово 15 София

ГАЛЕРИЯ СНЕЖАНА - ул. Алабин 23 София

Галерия VIZa - ул. Оборище 86 София

Галерия Арт...и...-кв. Капана, ул. Жолио Кюри 1 Пловдив

Щипка Любов/Pinch of Love - бул. Русе 37А Плевен

 

Pileto - Венцислава Панова / Майстор керамик /